Nakaraj Princess Chiang Khong

Chiang Khong
Nakaraj Princess Chiang Khong Genel
Nakaraj Princess Chiang Khong Genel
Nakaraj Princess Chiang Khong Genel
Nakaraj Princess Chiang Khong Öne Çıkan Resim
Nakaraj Princess Chiang Khong Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Nakaraj Princess Chiang Khong
199 Moo 9 Ban Donmahawan Vieng , Chiang Khong

Chiang Khong bölgesindeki Nakaraj Princess Chiang Khong konaklamanızda, Chiang Khong Crown Prince Hastanesi ve Khong Khao Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Büyük Yayın Balığı Müzesi ile 3,8 mi (6,1 km) ve Wat Phra Kaew ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x