Naiyang Beach Private Pool Villa

Puket Adası, Sa Khu
Naiyang Beach Private Pool Villa Genel
Naiyang Beach Private Pool Villa Öne Çıkan Resim
Naiyang Beach Private Pool Villa Dış Mekan
Naiyang Beach Private Pool Villa Dış Mekan
Naiyang Beach Private Pool Villa Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Naiyang Beach Private Pool Villa
54/4 Moo 1 Naiyang Soi 3 Sacoo Puket Adası, Sa Khu

Naiyang Beach Private Pool Villa konaklamanızda Sa Khu bölgesinde, plajda, Nai Yang Plajı yakınında Sirinat Ulusal Parkı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Mai Khao Plajı ile 1,1 km ve Nai Thon Plajı ile 6,3 km mesafede.

Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 3 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Kenarı
Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Kenarı
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x