Nairobi Airport Inn

Syokimau
Nairobi Airport Inn Kahvaltı
Nairobi Airport Inn Yerinde Yemek
Nairobi Airport Inn Oda Manzaraları
Nairobi Airport Inn Oda Manzaraları
Nairobi Airport Inn Oda Manzaraları
Image More +18 fotoğraf
Nairobi Airport Inn
Syokimau Airport Rd , Syokimau

Nairobi Airport Inn konaklamanızda Syokimau bölgesinde, Gateway Alışveriş Merkezi ile 1,6 km (1 mi) ve Nairobi Ulusal Parkı ile 4 km (2,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kenyatta Uluslararası Kongre Merkezi ile 16,8 km (10,4 mil) ve Nairobi Hastanesi ile 17,9 km (11,1 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, terlik ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x