Nai Ya Hotel

Chiang Rai
Nai Ya Hotel Öne Çıkan Resim
Nai Ya Hotel Dış Mekan
Nai Ya Hotel Dış Mekan
Nai Ya Hotel Dış Mekan
Nai Ya Hotel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Nai Ya Hotel
Ruamchittawai Rd , Chiang Rai

Chiang Rai bölgesindeki Nai Ya Hotel konaklamanızda, Wat Chetawan Temple ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve San Khong Noi Caddesi ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Mae Fah Luang Üniversitesi ile 12,3 mi (19,8 km) ve Chiang Rai Saat Kulesi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için 1 restoranı ideal, bu restoran Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 30-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x