Nagasaki Nisshokan

Kyushu, Nagasaki
Nagasaki Nisshokan Genel
Nagasaki Nisshokan Öne Çıkan Resim
Nagasaki Nisshokan Dış Mekan
Nagasaki Nisshokan Kahvaltı
Nagasaki Nisshokan Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Nagasaki Nisshokan
20-1 Nishizakamachi Kyushu, Nagasaki

Nagasaki bölgesindeki Nagasaki Nisshokan konaklamanızda, Yirmialtı Şehit Müzesi ve Anıtı ve Oka Masaharu Nagasaki Barış Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tateyama Park ile 0,4 mi (0,7 km) ve Nagasaki Station Area ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Nagasaki Nisshokan misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 156 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde alışveriş mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca (ücretli) otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir, Dağ Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilebilir, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x