Nad Parsętą

Baltic Sea Coast Poland West, Kolobrzeg
Nad Parsętą Genel
Nad Parsętą Genel
Nad Parsętą Genel
Nad Parsętą Öne Çıkan Resim
Nad Parsętą Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Nad Parsętą
ul. Szpitalna 7 Baltic Sea Coast Poland West, Kolobrzeg

Nad Parsętą misafirlere Kolobrzeg bölgesinde, plaj yakınında, Museum of the City of Kolobrzeg ve Szczeki Prezydenta çeşmesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kolobrzeg Parkı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Polonya Ordu Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

80 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Comfort
Comfort Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x