NAAM Hotel & Apartments Frankfurt

Spessart-main-odenwald, Frankfurt
NAAM Hotel & Apartments Frankfurt Genel
NAAM Hotel & Apartments Frankfurt Öne Çıkan Resim
NAAM Hotel & Apartments Frankfurt Dış Mekan
NAAM Hotel & Apartments Frankfurt Dış Mekan
NAAM Hotel & Apartments Frankfurt Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
NAAM Hotel & Apartments Frankfurt
Lärchenstr. 54 A Spessart-main-odenwald, Frankfurt

Frankfurt (Frankfurt am Main West) bölgesindeki NAAM Hotel & Apartments Frankfurt misafirlere Rebstockpark ve Alte Oper ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Messe Frankfurt Kongre Merkezi ile 6,2 km (3,9 mil) ve Menkul Kıymetler Borsası ile 6,5 km (4,1 mil) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Frankfurt bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 603 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Apart Daire
Junior
Junior Süit
Business
Business Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x