N Guembú Nature Resort

Sao Tome Adası
N Guembú Nature Resort Öne Çıkan Resim
N Guembú Nature Resort Dış Mekan
N Guembú Nature Resort Dış Mekan
N Guembú Nature Resort Dış Mekan
N Guembú Nature Resort Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
N Guembú Nature Resort
NGuembú Porto Alegre , Sao Tome Adası

Sao Tome Adası bölgesindeki N Guembú Nature Resort konaklamanızda Ilheu das Rolas Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Jale Plajı ile 6 dakika mesafede olacaksınız.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, Plaj Manzaralı
Room
Bungalov, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x