Mzima House

Kenya Coast, Galu Beach
Mzima House Genel
Mzima House Genel
Mzima House Genel
Mzima House Öne Çıkan Resim
Mzima House Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Mzima House
Diani Beach Road Kenya Coast, Galu Beach

Mzima House misafirlere Diani Plajı (Galu Beach) bölgesinde, Diani - Chale Marinası Ulusal Parkı ve Rezervi yakınında ve Diani Plajı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Galu Kinondo ile 0,2 mi (0,3 km) ve Kaya Kinondo Sacred Forest ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Apart dairede 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için gece kulübü, açık havuz ve kapalı havuz mevcuttur. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse), Teras, Okyanus Manzaralı
Room
Luxury Bungalov, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Okyanus Manzaralı
Room
Luxury Kır Evi, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Plaj Manzaralı
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x