Mystical Adventures Hostel

Kutsal İnka Vadisi, Urubamba
Mystical Adventures Hostel Dış Mekan
Mystical Adventures Hostel Dış Mekan
Mystical Adventures Hostel
Rumichaca s/n km. 72 5 mns from Urubamba Kutsal İnka Vadisi, Urubamba

Urubamba bölgesindeki Mystical Adventures Hostel konaklamanızda, Santuario del Senor de Torrechayoc ve Plaza de Armas meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Chullpas ile 1,1 mi (1,7 km) ve Iglesia de Urubamba ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Ortak Banyo
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x