Myroandrou Beach Apartments

Pernera, Protaras
Myroandrou Beach Apartments Genel
Myroandrou Beach Apartments Öne Çıkan Resim
Myroandrou Beach Apartments Dış Mekan
Myroandrou Beach Apartments Dış Mekan
Myroandrou Beach Apartments Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Myroandrou Beach Apartments
Ellinon 29 Pernera, Protaras

Bu apart otel misafirlere Protaras merkezinde, Protaras Sahil Gezi Yolu ve Kalamies Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire İncir Ağacı Koyu ile 2,4 mi (3,9 km) ve Nissi Plajı ile 9 mi (14,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Luna Bay Pool Bar ideal; otelin havuz kenarı bar/oturma salonu misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Bu apart dairede küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve 32-inç düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x