Myrkulla Lodge

Kuzey İsveç, Arvidsjaur
Myrkulla Lodge Genel
Myrkulla Lodge Genel
Myrkulla Lodge Öne Çıkan Resim
Myrkulla Lodge Dış Mekan
Myrkulla Lodge Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Myrkulla Lodge
Myrkulla Kuzey İsveç, Arvidsjaur

Bu kabin misafirlere Arvidsjaur bölgesinde, göl üzerinde, Northern Sustainable Futures Kültür Merkezi ile 21,6 mi (34,7 km) mesafede ve Old Vicarage ile 30,1 mi (48,5 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kabin Arvidsjaur Kilisesi ile 30,9 mi (49,7 km) ve Lappstaden ile 31 mi (49,9 km) mesafede.

Bu kabin misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu kabinde küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, veranda vardır. Misafirlerin konforu için çekyat sunulmaktadır ve kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmektedir; ayrıca Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirlerimiz için sauna ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu kabinde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve kütüphane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Kulübe, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x