myNext - Westbahnhof Hostel One

Bucklige Welt, Viyana
myNext - Westbahnhof Hostel One Genel
myNext - Westbahnhof Hostel One Genel
myNext - Westbahnhof Hostel One Genel
myNext - Westbahnhof Hostel One Öne Çıkan Resim
myNext - Westbahnhof Hostel One Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
myNext - Westbahnhof Hostel One
Buergerspitalgasse 17-19 Bucklige Welt, Viyana

MyNext - Westbahnhof Hostel One size Viyana merkezinde, Viyana Devlet Operası ve Schoenbrunn Sarayı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Vienna Noel Pazarı ile 2,2 mi (3,5 km) ve St. Stephen's Katedrali ile 4,4 mi (7,2 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 80 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Özel Banyo (4 Beds)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Tek
Tek Kişilik Oda, Özel Banyo
Üç
Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Dört
Dört Kişilik Oda, Özel Banyo
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x