Mymering Guest House

Klein Karoo, Ladismith
Mymering Guest House Genel
Mymering Guest House Öne Çıkan Resim
Mymering Guest House Dış Mekan
Mymering Guest House Dış Mekan
Mymering Guest House Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Mymering Guest House
Mymering Farm, Dwarsrivier Klein Karoo, Ladismith

Ladismith bölgesindeki Mymering Guest House konaklamanızda Towerkop Doğa Koruma Alanı ve Cape Floral Region Protected Areas ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ladismith Golf Club ile 6,3 mi (10,1 km) ve Adonai Christian Centre Kilisesi ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Mymering Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel atlama havuzu olan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x