Mylos Luxury Escape - Adults Only

Faliraki
Mylos Luxury Escape - Adults Only Öne Çıkan Resim
Mylos Luxury Escape - Adults Only Dış Mekan
Mylos Luxury Escape - Adults Only İç Mekan
Mylos Luxury Escape - Adults Only İç Mekan
Mylos Luxury Escape - Adults Only İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Mylos Luxury Escape - Adults Only
Faliraki , Faliraki

Mylos Luxury Escape - Adults Only misafirlere Rodos merkezinde, Ege Adaları ve Katafýgio Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Faliraki Su Parkı ile 2,8 mi (4,6 km) ve Rodos Limanı ile 9,3 mi (14,9 km) mesafede.

Misafirler 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x