Myavacanze

Salento Yarımadası (bölge), Torre dell'Orso
Myavacanze Genel
Myavacanze Genel
Myavacanze Genel
Myavacanze Genel
Myavacanze Öne Çıkan Resim
Image More +23 fotoğraf
Myavacanze
Via Benedetto Croce, Torre dell'Orso Salento Yarımadası (bölge), Torre dell'Orso

Myavacanze konaklamanızda Melendugno bölgesinde, denize sıfır, Giardini del Sole Çocuk Parkı ve Torre dell'Orso Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu daire Grotta della Poesia Doğal Çukuru (Şiirler Çukuru) ile 2,6 km (1,6 mi) ve Torre Sant'Andrea ile 4,4 km (2,7 mi) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, açık tenis kortu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu dairede ayrıca bebek bakımı (ücretli), tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Dubleks, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x