My Style Resort Hotel

Puket Adası, Patong
My Style Resort Hotel Öne Çıkan Resim
My Style Resort Hotel Dış Mekan
My Style Resort Hotel Oda Manzaraları
My Style Resort Hotel Oda Manzaraları
My Style Resort Hotel Oda Manzaraları
Image More +34 fotoğraf
My Style Resort Hotel
9 Nanai Rd Patong Puket Adası, Patong

Patong (Nanai Caddesi) bölgesindeki My Style Resort Hotel Patong Plajı ve Bangla Sokağı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Karon Plajı ile 3,6 mi (5,9 km) ve Kamala Plajı ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 27 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x