My Sapphire South Padre Island

Güney Teksas, South Padre Island
My Sapphire South Padre Island Genel
My Sapphire South Padre Island Genel
My Sapphire South Padre Island Öne Çıkan Resim
My Sapphire South Padre Island Dış Mekan
My Sapphire South Padre Island Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
My Sapphire South Padre Island
310A Padre Boulevard Güney Teksas, South Padre Island

My Sapphire South Padre Island misafirlere South Padre Island bölgesinde, plajda, South Padre Island Plajı yakınında ve Queen Isabella Eyaleti Balıkçı İskelesi ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Schlitterbahn Beach Su Parkı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Isla Blanca Parkı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

My Sapphire South Padre Island misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, 2 spa küveti ve ücretli su parkı mevcuttur. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Daire, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Premier Daire, 3 Yatak Odası, Balkon, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x