My Hotel

Güney Tayland, Patong
My Hotel Öne Çıkan Resim
My Hotel Dış Mekan
My Hotel Dış Mekan
My Hotel İç Mekan
My Hotel İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
My Hotel
13 Rat-Uthid 200 Pee Soi 1 Güney Tayland, Patong

My Hotel misafirlere Patong bölgesinde, plaj yakınında, Patong Plajı ve Bangla Sokağı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Karon Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Kamala Plajı ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Patong Corner misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 64 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Modern
Modern Superior
Room
Standard Oda (Building B)
Room
Deluxe Oda
Room
Modern Deluxe A
Room
Superior Oda
Room
Modern Deluxe B

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x