My Hotel

Sverdlov District
My Hotel Genel
My Hotel Genel
My Hotel Genel
My Hotel Öne Çıkan Resim
My Hotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
My Hotel
29 Grazhdanskaya Street , Sverdlov District

My Hotel misafirlere Bişkek bölgesinde, iş merkezinde, Zafer Meydanı ve Meşe Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dordoi Plaza Alışveriş Merkezi ile 1,1 mi (1,7 km) ve Dordoi Plaza 2 ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bişkek bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Süit,
Süit, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x