My Dream Resort & Spa

Lesser Sunda Islands, Ungasan
My Dream Resort & Spa Genel
My Dream Resort & Spa Öne Çıkan Resim
My Dream Resort & Spa Dış Mekan
My Dream Resort & Spa Dış Mekan
My Dream Resort & Spa Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
My Dream Resort & Spa
Jl. Uluwatu no.88 Uluwatu Center Point Lesser Sunda Islands, Ungasan

Ungasan bölgesindeki My Dream Resort & Spa konaklamanızda, Bukit Yarımadası yakınında ve Paintball Bali Jimbaran Hill Activity Village ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kuta Plajı ile 8,9 mi (14,3 km) ve Legian Plajı ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Baan Ying Thai restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 20 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Bungalov
Room
Deluxe Bungalov
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x