My City Hotel

Baltic Sea, Tallinn
My City Hotel Genel
My City Hotel Genel
My City Hotel Öne Çıkan Resim
My City Hotel Dış Mekan
My City Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
My City Hotel
Vana Posti 11/13 Baltic Sea, Tallinn

My City Hotel misafirlere Tallinn (City Center) bölgesinde, Estonya Tiyatro ve Müzik Müzesi ve Estonya Dram Tiyatrosu yakınında. Bu 4 yıldızlı otel Tallinn Limanı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Tallinn Sanat Galerisi ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Mix yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

68 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x