Mutiara Hotel Cilacap

Cilacap
Mutiara Hotel Cilacap Genel
Mutiara Hotel Cilacap Öne Çıkan Resim
Mutiara Hotel Cilacap Dış Mekan
Mutiara Hotel Cilacap Dış Mekan
Mutiara Hotel Cilacap Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Mutiara Hotel Cilacap
Jalan Jend Gatot Subroto No. 136 , Cilacap

Cilacap bölgesindeki Mutiara Hotel Cilacap konaklamanızda, RSUD Cilacap Hospital ve Cilacap State Polytechnic ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ujung Tanggul Beach ile 1,4 mi (2,2 km) ve teluk penyu ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Lotus restoranı ideal, bu restoran Endonezya mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x