Muthu Royal Thurso Hotel

Caithness, Thurso
Muthu Royal Thurso Hotel Genel
Muthu Royal Thurso Hotel Genel
Muthu Royal Thurso Hotel Genel
Muthu Royal Thurso Hotel Genel
Muthu Royal Thurso Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Muthu Royal Thurso Hotel
Traill Street Caithness, Thurso

Muthu Royal Thurso Hotel misafirlere Thurso merkezinde, Caithness Horizons Müzesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Scrabster Feribot Terminali ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dunnet Koyu Plajı ile 5,7 mi (9,2 km) ve Dunnet Bay İçki Fabrikası ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Orkney Restaurant restoranı bölgesel mutfak alanında uzman, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

103 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu otelde, sigara içmek için özel alanlar, yakın çevrede küçük motosiklet/moped kiralama veyakın çevrede kar ayakkabısıyla gezinti var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x