Mural Living

Manaus
Mural Living Genel
Mural Living Genel
Mural Living Öne Çıkan Resim
Mural Living Dış Mekan
Mural Living Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Mural Living
R. Dr. Moreira 168 , Manaus

Mural Living misafirlere Manaus merkezinde, Vilayet Sarayı ve Pinacoteca do Estado yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bernardo Campos Para ve Madalya Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Kuzey Adamı Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Loja Conveniência, Mural Living misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 42 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Üç Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Superior

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x