Mulranny Park Hotel

Batı İrlanda, Mulranny
Mulranny Park Hotel Genel
Mulranny Park Hotel Genel
Mulranny Park Hotel Genel
Mulranny Park Hotel Genel
Mulranny Park Hotel Genel
Image More +79 fotoğraf
Mulranny Park Hotel
Mulranny Batı İrlanda, Mulranny

Mulranny bölgesindeki Mulranny Park Hotel misafirlere Mulranny Golf Club ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Rockfleet Kalesi ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ballycroy Ulusal Parkı ile 10,2 km ve Burrishoole Manastır Kilisesi ile 15,8 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Nephin Restaurant ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 59 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double with Sea View
Twin
Twin with Sea View
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Family Room
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
King Room
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x