Mühlradl Apartments

Salzkammergut, Gosau-Hintertal
Mühlradl Apartments Genel
Mühlradl Apartments Genel
Mühlradl Apartments Genel
Mühlradl Apartments Genel
Mühlradl Apartments Öne Çıkan Resim
Image More +58 fotoğraf
Mühlradl Apartments
Gosauseestrasse 75 Salzkammergut, Gosau-Hintertal

Gosau bölgesindeki Mühlradl Apartments misafirlere dağda, Batı Dachstein Kayak Alanı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Gosausee Gölü ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Hallstatt Skywalk ile 16,9 km (10,5 mi) ve Hallstatt Gölü ile 17,3 km (10,8 mi) mesafede.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu apart dairede aynı zamanda sauna sunulmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı
Traditional
Traditional Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Dağ Yamacı
Traditional
Traditional Kır Evi, 2 Yatak Odası, Veranda, Dağ Yamacı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x