Muharraq Otelleri Ara

En uygun Muharraq otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Muharraq otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Muharraq Hakkında

Bahreyn'de bulunan Muharrak Bölgesi'nin başkenti olarak bilinen Muharrak şehri, ticaret alanında önemli bir konumdadır. Düz bir ovaya kurulan kent merkezi verimli topraklara sahiptir. Şehrin hemen her tarafına lüks oteller konumlanmış durumdadır.

Kurak bir iklimin etkisi altında olduğu için sıcaklığın oldukça sert bir şekilde hissedildiği Muharrak kenti çok az da olsa yağış almaktadır. Yazın sıcaklık 33-45 dereceyi bulmaktadır. Ayrıca şehirde nem oranı oldukça yüksektir. Pearls Müzesi, Bahreyn Ulusal Müzesi, Al Oraifi Müzesi ve Bin Batar Evi şehrin en önemli ziyaret alanları arasında bulunur. Temmuz ve ağustos arasında düzenlenen Muharrak Yaz Festivali’ne katılım oldukça yoğun olmaktadır. Çok sayıda misafir bu etkinliğe katılmak için ülkeyi ziyaret etmektedir. Şehirde her yıl at yarışları, kitap fuarları, mücevher tanıtım günleri ve farklı etkinlikler düzenlenmektedir.

Ortadoğu mutfağının etkilerinin yoğun bir şekilde görüldüğü kentte humustan yapılan yemek çeşitleri ön plandadır. Ayrıca kent merkezine konumlanan çeşitli restoranlarda Çin, Lübnan ve İtalyan mutfaklarından da özel hazırlanmış yiyecekler mevcuttur. Muharrak'a ulaşımda kolaylık sağlayan Bahreyn Uluslararası Havaalanı'nın oldukça önemli bir öneme sahiptir.