Muang La Lodge

Muang La
Muang La Lodge Genel
Muang La Lodge Genel
Muang La Lodge Genel
Muang La Lodge Öne Çıkan Resim
Muang La Lodge Dış Mekan
Image More +149 fotoğraf
Muang La Lodge
Muang La Bang Viengkham , Muang La

Muang La Lodge misafirlere Muang La bölgesinde, dağda, Nam Kat Waterfall ile 18,9 mi (30,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Muang La restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 spa küveti, kaplıca ve sauna mevcuttur. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Single Occupancy)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı (Single Occupancy)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Single Occupancy)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x