MT Hotel Patong

Güney Tayland, Patong
MT Hotel Patong Öne Çıkan Resim
MT Hotel Patong Dış Mekan
MT Hotel Patong Dış Mekan
MT Hotel Patong Dış Mekan
MT Hotel Patong Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
MT Hotel Patong
24/10 Pisitkaranee Road Güney Tayland, Patong

MT Hotel Patong misafirlere Patong bölgesinde, iş merkezinde, Bangla Sokağı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Patong Plajı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Karon Plajı ile 4,4 mi (7 km) ve Kamala Plajı ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Twin Room
Room
Superior Double Room
Room
VIP Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x