Msquare Hotel

Sumatra, Palembang
Msquare Hotel Öne Çıkan Resim
Msquare Hotel Dış Mekan
Msquare Hotel Dış Mekan
Msquare Hotel İç Mekan
Msquare Hotel İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Msquare Hotel
Jalan Rupit No 905-906 Sumatra, Palembang

Palembang bölgesindeki Msquare Hotel konaklamanızda, Büyük Agung Mescidi Camisi ve Ampera Köprüsü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Museum Sumatera Selatan ile 0,9 mi (1,5 km) ve Museum Sultan Machmud Badaruddin II ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için De Kitchen restoranı ideal, bu restoran Asya mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x