MS Nephtis Nile Cruise

East Bank, Luksor
MS Nephtis Nile Cruise Genel
MS Nephtis Nile Cruise Genel
MS Nephtis Nile Cruise Genel
MS Nephtis Nile Cruise Genel
MS Nephtis Nile Cruise Genel
Image More +44 fotoğraf
MS Nephtis Nile Cruise
Cournish El Nile East Bank, Luksor

MS Nephtis Nile Cruise konaklamanızda Luksor bölgesinde, nehir kıyısında, Mummification Museum ve Luksor Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu kruvaziyer Luksor Müzesi ile 1,7 km (1,1 mil) ve Karnak Sound & Light Show ile 2,8 km (1,7 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için kruvaziyerde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 54 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu kruvaziyerde misafirlere kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Nehir Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x