MRD Beach Hotel

Uppuveli
MRD Beach Hotel Öne Çıkan Resim
MRD Beach Hotel Dış Mekan
MRD Beach Hotel İç Mekan
MRD Beach Hotel Yerinde Yemek
MRD Beach Hotel Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
MRD Beach Hotel
no 178/11,nilaveli road,alasgarden , Uppuveli

MRD Beach Hotel misafirlere Trincomalee bölgesinde, havaalanı yakınında, Uppuveli Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Trincomalee Savaş Mezarlığı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Balık Pazarı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Trincomalee Limanı ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x