MR Hotel

Orta Şili, Providencia
MR Hotel Genel
MR Hotel Öne Çıkan Resim
MR Hotel Dış Mekan
MR Hotel İç Mekan
MR Hotel Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
MR Hotel
Av Pedro De Valdivia 164 Providencia Orta Şili, Providencia

MR Hotel misafirlere Santiago (Providencia) bölgesinde, Vivo Panorámico Alışveriş Merkezi ve Drugstore Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sernatur ile 0,5 mi (0,7 km) ve Providencia Belediye Pazarı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

3 spa küveti ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 8 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x