Mr. Hostel Baku

Absheron Region, Bakü
Mr. Hostel Baku Genel
Mr. Hostel Baku Öne Çıkan Resim
Mr. Hostel Baku Dış Mekan
Mr. Hostel Baku Dış Mekan
Mr. Hostel Baku Oda Manzaraları
Image More +26 fotoğraf
Mr. Hostel Baku
6 Rasul Rza Absheron Region, Bakü

Mr. Hostel Baku misafirlere Baku merkezinde, Bakü Şehir Pisti yakınında ve Bakü Bulvarı ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Kız Kulesi ile 0,7 mi (1,2 km) ve Park Bulvar Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Mr. Hostel Baku misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 6 klimalı odada şömine ve plazma televizyon vardır. Özel mutfak ve içinde set üstü ocak. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için tablet bilgisayar ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için, Şehir Manzaralı
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için, Şehir Manzaralı
Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x