Moxy Darmstadt, a Marriott Hotel

Spessart-main-odenwald, Darmstadt
Moxy Darmstadt, a Marriott Hotel Genel
Moxy Darmstadt, a Marriott Hotel Genel
Moxy Darmstadt, a Marriott Hotel Öne Çıkan Resim
Moxy Darmstadt, a Marriott Hotel Dış Mekan
Moxy Darmstadt, a Marriott Hotel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Moxy Darmstadt, a Marriott Hotel
Georg-Ohm-Strasse 1 Spessart-main-odenwald, Darmstadt

Darmstadt bölgesindeki Moxy Darmstadt, a Marriott Hotel konaklamanızda Synagoge ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Prinz-Georg-Garten ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Kunsthalle Darmstadt ile 1,5 mi (2,4 km) ve Darmstadt Eyalet Tiyatrosu ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Moxy Darmstadt, a Marriott Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 178 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x