Moxy Amiens, a Marriott Hotel

Picardy, Amiens
Moxy Amiens, a Marriott Hotel Genel
Moxy Amiens, a Marriott Hotel Genel
Moxy Amiens, a Marriott Hotel Genel
Moxy Amiens, a Marriott Hotel Öne Çıkan Resim
Moxy Amiens, a Marriott Hotel Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Moxy Amiens, a Marriott Hotel
29/33 Rue Paul Tellier Picardy, Amiens

Moxy Amiens, a Marriott Hotel misafirlere Amiens merkezinde, Tour Perret ve Berny's Museum ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Musee de l'Hotel de Berny ile 0,5 mi (0,8 km) ve The Floating gardens Park ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Moxy Restaurant Moxy Amiens, a Marriott Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 109 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ütü/ütü masası, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x