Movida Sea Forza D'Agrò - Taormina

Forza d'Agro
Movida Sea Forza D'Agrò - Taormina Genel
Movida Sea Forza D'Agrò - Taormina Öne Çıkan Resim
Movida Sea Forza D'Agrò - Taormina Dış Mekan
Movida Sea Forza D'Agrò - Taormina Dış Mekan
Movida Sea Forza D'Agrò - Taormina Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Movida Sea Forza D'Agrò - Taormina
Fondaco Parrino 1 , Forza d'Agro

Forza d'Agro bölgesindeki Movida Sea Forza D'Agrò - Taormina misafirlere okyanus kıyısında, Lido Mazzaro ve Letojanni Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Isola Bella ile 8,1 km (5 mi) ve Taormina Teleferiği ile 10,2 km (6,3 mi) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x