Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives

Kuredhivaru
Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives Genel
Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives Genel
Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives Genel
Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives Genel
Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives Genel
Image More +143 fotoğraf
Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives
Kuredhivaru Island , Kuredhivaru

Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives misafirlere Kuredhivaru Adası seyahatlerinde denize sıfır konaklama ayrıcalığı sunmaktadır. Bölgedeki önemli noktalar arasında Orimasvaru Adası İskelesi yer almaktadır. Bu 5 yıldızlı resort otel Grand Friday Mosque (Büyük Cuma Camisi) ve Velaa Özel Adası ile aynı bölgededir.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Latitude 5.5 yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LCD televizyon olan 105 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Çift Kişilik Yatak, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Üstü (Ocean View)
Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Plaj Manzaralı
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kişiye Özel Havuzlu, Plaj Manzaralı (Sunset)
Room
Villa, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Üstü (Lagoon View)
Room
Villa, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Üstü (Sunrise)
Room
Oda, 3 Yatak Odası, Plaj Manzaralı (Spa Residence)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x