Mövenpick Hotel Ikoyi Lagos

Lagos
Mövenpick Hotel Ikoyi Lagos Genel
Mövenpick Hotel Ikoyi Lagos Genel
Mövenpick Hotel Ikoyi Lagos Genel
Mövenpick Hotel Ikoyi Lagos Öne Çıkan Resim
Mövenpick Hotel Ikoyi Lagos Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Mövenpick Hotel Ikoyi Lagos
No. 47 Alfred Rewane Road Eti-Osa Local Gov't Area, Ikoyi , Lagos

Mövenpick Hotel Ikoyi Lagos misafirlere Lagos merkezinde, Ikoyi Golf Club ve Freedom Park Eğlence ve Kültür Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lagos Motorlu Tekne Kulübü ile 1,9 mi (3,1 km) ve Bar Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Main Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

195 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve açık havuz ve sauna gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x