Mövenpick Hotel Basel

Kuzey İsviçre, Basel
Mövenpick Hotel Basel Genel
Mövenpick Hotel Basel Genel
Mövenpick Hotel Basel Genel
Mövenpick Hotel Basel Genel
Mövenpick Hotel Basel Genel
Image More +27 fotoğraf
Mövenpick Hotel Basel
Aeschengraben 25 Kuzey İsviçre, Basel

Mövenpick Hotel Basel misafirlere Basel merkezinde, BIS Kulesi ve Via Gottardo ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Basel Hayvanat Bahçesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Theater Basel ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

264 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 55-inç Akıllı televizyonlar ve dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Basel bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 21528 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Classic
Classic Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Executive Katı (Executive Floor)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x