Mouras Studios

Decentralized Administration Of The Aegean, Istanbulya
Mouras Studios Öne Çıkan Resim
Mouras Studios Dış Mekan
Mouras Studios Dış Mekan
Mouras Studios Dış Mekan
Mouras Studios Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Mouras Studios
Livadi Decentralized Administration Of The Aegean, Istanbulya

Mouras Studios misafirlere Istanbulya bölgesinde, plajda, Ege Adaları ve Livadi Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Merkez Meydanı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Astypalea Windmills ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 19-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Family
Family Stüdyo, Deniz Manzaralı
Exclusive
Exclusive Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x