Mountainside Hakuba

Koshinetsu, Hokujo
Mountainside Hakuba Öne Çıkan Resim
Mountainside Hakuba Dış Mekan
Mountainside Hakuba Dış Mekan
Mountainside Hakuba Dış Mekan
Mountainside Hakuba Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
Mountainside Hakuba
Hokujyo 4313-1 Kitaazumi Koshinetsu, Hokujo

Mountainside Hakuba misafirlere Hakuba bölgesinde, dağda, Hakuba Vadisi Kayak Alanı ve Hakuba Happo-One Kayak Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu apart daire Hakuba Goryu Kayak Merkezi ile 3,9 mi (6,3 km) ve Tsugaike Kayak Merkezi ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 8 odada şömine ve ısıtmalı zemin vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Daire, 3 Yatak Odası, Dağ Yamacı
Superior
Superior Daire
Superior
Superior Daire, 1 Yatak Odası, Dağ Yamacı
Room
Superior Daire, 2 Yatak Odası, Dağ Yamacı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x