Mountain View Chalet

Orta California Kıyı Şeridi, Pine Mountain Club
Mountain View Chalet Genel
Mountain View Chalet Öne Çıkan Resim
Mountain View Chalet Dış Mekan
Mountain View Chalet Dış Mekan
Mountain View Chalet Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Mountain View Chalet
2012 Woodland Drive Orta California Kıyı Şeridi, Pine Mountain Club

Pine Mountain Club bölgesindeki Mountain View Chalet konaklamanızda Los Padres Ulusal Ormanı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve McGill Trailhead North ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu golf dostu pansiyon McGill Trailhead South ile 11,8 mi (18,9 km) ve Ridge Route Communities Historical Society and Museum ile 14,6 mi (23,6 km) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 3 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı ve mikrodalga fırın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şömine, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x