Mountain Heritage Hotel

Central Tablelands, Katoomba
Mountain Heritage Hotel Genel
Mountain Heritage Hotel Genel
Mountain Heritage Hotel Genel
Mountain Heritage Hotel Genel
Mountain Heritage Hotel Genel
Image More +83 fotoğraf
Mountain Heritage Hotel
Apex & Lovel Streets Central Tablelands, Katoomba

Mountain Heritage Hotel konaklamanızda Sydney merkezinde, Blue Mountains Kültür Merkezi ve Leura Çarşısı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Leura Çağlayanı ile 2,5 km ve Üç Kız Kardeşler ile 2,8 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Jamison Views Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 41 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 38 inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu Edward dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Sydney bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3854 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Heritage Room)
Signature
Signature Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı (Mountain View Room)
Oda
Oda (Heritage Spa and Fireplace)
Signature
Signature Oda (Signature Suite)
Oda,
Oda, Dağ Manzaralı (with Balcony and Spa)
Room
Elite Stüdyo Süit, Dağ Manzaralı (Spa Bath)
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, Jakuzi, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x