Mountain Club - Munnar

Udumbanchola
Mountain Club - Munnar Genel
Mountain Club - Munnar Genel
Mountain Club - Munnar Öne Çıkan Resim
Mountain Club - Munnar Dış Mekan
Mountain Club - Munnar Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Mountain Club - Munnar
Chinnakanal , Udumbanchola

Mountain Club - Munnar misafirlere Udumbanchola bölgesinde, dağda, Tea Gardens ile 6,4 mi (10,4 km) mesafede ve Anayirangal Barajı ile 7 mi (11,3 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kolukkumalai Çay Konağı ile 8,5 mi (13,7 km) ve Mathikettan Shola Ulusal Parkı ile 10,7 mi (17,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Hot Hills ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 47 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve açık havuz mevcuttur. Bu Viktorya dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Udumbanchola bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Kır Evi, 1 Yatak Odası, Şömine, Bahçeli
Room
Family Dubleks, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x