MOUNT SINA HOTEL BY AURA

Dubai Sahili
MOUNT SINA HOTEL BY AURA Genel
MOUNT SINA HOTEL BY AURA Dış Mekan
MOUNT SINA HOTEL BY AURA Dış Mekan
MOUNT SINA HOTEL BY AURA Dış Mekan
MOUNT SINA HOTEL BY AURA Dış Mekan
Image More +98 fotoğraf
MOUNT SINA HOTEL BY AURA
Al Sabkha Rd , Dubai Sahili

MOUNT SINA HOTEL BY AURA misafirlere Dubai merkezinde, Gold Souk ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Dubai World Trade Centre ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dubai Alışveriş Merkezi ile 7,9 mi (12,7 km) ve Burj Khalifa ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 54 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve terlik vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Comfort
Comfort Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x