Mount Royal Luxury Condos

Cap Estate
Mount Royal Luxury Condos Öne Çıkan Resim
Mount Royal Luxury Condos Dış Mekan
Mount Royal Luxury Condos Dış Mekan
Mount Royal Luxury Condos Dış Mekan
Mount Royal Luxury Condos Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Mount Royal Luxury Condos
Cap Estate , Cap Estate

Mount Royal Luxury Condos misafirlere Gros Islet (Cap Estate) bölgesinde, Pigeon Adası Ulusal Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Rodney Bay Marina ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Reduit Plajı ile 3,5 km ve Baywalk Alışveriş Merkezi ile 5 km mesafede.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı (With Pool)
Room
Luxury Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Room
Luxury Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x