Mount Lavinia Hotel

Dehiwala-Mount Lavinia
Mount Lavinia Hotel Genel
Mount Lavinia Hotel Genel
Mount Lavinia Hotel Genel
Mount Lavinia Hotel Genel
Mount Lavinia Hotel Genel
Image More +85 fotoğraf
Mount Lavinia Hotel
100 Hotel Road , Dehiwala-Mount Lavinia

Mount Lavinia Hotel konaklamanızda Lavinia Dağı merkezinde, Mount Lavinia Plajı (Lavinia Dağı Plajı) ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Sri Lanka Hava Kuvvetleri Müzesi ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sri Lanka Milli, Zooloji Bahçesi ile 3,7 km ve Bellanwila Raja Maha Viharaya ile 5,2 km mesafede.

Govenors Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

210 odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ocean
Ocean View King

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x