Moulton Park Cottages

Yarra Vadisi Ve Dandenong Bölgesi, Sassafras
Moulton Park Cottages Genel
Moulton Park Cottages Öne Çıkan Resim
Moulton Park Cottages Dış Mekan
Moulton Park Cottages Dış Mekan
Moulton Park Cottages Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Moulton Park Cottages
2a Cooloongatta Road Yarra Vadisi Ve Dandenong Bölgesi, Sassafras

Moulton Park Cottages misafirlere Melbourne (Sassafras) bölgesinde, Dandenongs yakınında ve Dandenong Ranges Ulusal Parkı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Monash Üniversitesi ile 19,6 mi (31,5 km) ve Alfred Nicholas Botanik Bahçeleri ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirler şömine ve özel spa küveti olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

2 spa küveti ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu Viktorya dönemi stili tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi (Keepers)
Kır
Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x